onsdag 14 september 2011

En underbar sommar har vi haft...


En fantastisk, underbar och lång sommar har det varit. En sommar med mysiga, roliga stunder men också med eftertanke. Jag har verkligen rannsakat mig själv och mitt sätt för jag är för trött. Måste fundera över vad jag gör och vad som är viktigast och prioritera bort annat. Därför blev bloggpausen längre än tänkt. Kanske blir det inte så täta inlägg och inte så aktivt här, vi får se. Nu (förrutom att jag är sjukskriven pga en dunderförkylning som ag drog på mig i Londons smog) njuter jag av bilderna från sommaren. Tomaterna som prunkade i växthuset men kanske ska det byggas odlingsbäddar där för att underlätta vattningen- hinkar torkade ut FORT! Kökslandet ska läggas igen nästa år och pallkragarna ska då bli klara, hann och orkade inte iår.

Vi hittade en för oss ny sjö där vi provat att fiska, vilken avkoppling! Så skulle man ha sommarstuga, precis bredvid en sjö eller tjärn och på ren skogsmark, inte ett grässtrå att klippa eller rabatt att rensa. Bara slappa och njuta av skogens tysta sus.

Ett fantastiskt äppel- och päronår! Vi har fyllt frysen med mos och äter det varje morgon på gröten/filen. Så har vi styckat ett lamm för första gången, det var GOTT!!!! Styckat på söndagen och måndagskvällen bjöds grillade lammkotletter med potatisgratäng och ett litet men gott glas rött vin.
Åter är vi nu i jobb och skola, fritidsgården har dragit igång och ute har vi haft höststorm så krukorna ligger huller om buller. Jag blundar och tänker vila mig ur förkylningen först innan allt som måste göras pockar på. Inte idag! Nu ska vi mysa sonen och jag över en kopp thé. Må så gott, kram
/Karin