lördag 14 januari 2012

lördag 7 januari 2012

Växthus kan man använda året runt...

Här satt vi nyårsafton, 12 stycken, och grillade korv till lunch. Med två kupévärmare och som synes en del fleece gick det aldeles utmärkt. Duken på bordet är en Masai-filt från Kenya som min mamma kom hem med efter att ha varit volontär på ett barnhem där.
Nu går mina små grå varma av att bli klara över hur jag ska göra runt om växthuset. Någon form av avgränsning krävs och lite mer utsmyckning och ordning. Jag tittar på staket både på nätet och trädgårdar jag far förbi. Finns så mycket snyggt men budgeten är begränsad. Återkommer med reslutat när det blir något...
Må så gott
/Karin

fredag 6 januari 2012

Gott nytt år 2012Hösten har gått, grå och tråkig. Blogglusten har inte infunnit sig. Nu har julhelgen och nyårshelgen gått med kalas i parti. Mycket trevligt har vi haft det!

Nyårslöften är inget för mig (även om jag har många saker jag borde göra något åt) men from skolstarten ska vi ta en "vit" månad vad gäller socker, vin och andra onyttigheter. Efter helger där vi frossat är det på tiden...

Annars känner jag inför året som kommer att jag ska försöka göra som bilden ovan, inte krångla till saker utan tänka enkelt. Blåsipporna fotade jag utanför Mariefred och orden kommer från "Théa" min allra bästa vän. Kanske återkommer blogglusten när vårljuset börjar strila och då kommer jag igen. Stora kramar till Dig!

/Karin