onsdag 23 mars 2011

Storm ute... lä i växthuset!

Ute är det full storm, känns verkligen så. Nästan omöjligt att stänga logdörren i motvind. Men i växthuset är det lä, lite läskigt oroligt att något ska blåsa upp emot det och ha sönder några rutor. Nu har vi varit hemma ett par dagar till med öronvärk så några långa stunder utomhus i blåst har inte varit aktuella... Därför var det så härligt att ställa sig därinne i ljuset och plantera penseer i en zinkhink. De ska få stå på trappen senare, men inte idag...
På förmiddagen var det lugnare så då passade vi på att gå runt och kolla vårtecken, hittade snödroppar i rabatten! Och vide som fick följa med in. Fördelen med blåst är självklart att det tär på snön, det händer så mycket varje dag nu. Underbart!
På lördag bär det av till trädgårdsmässan i Stockholm, åker buss tillsammans med mamma och en gäng trädgårdsnördar till- ska bli så kul!
Må så gott
/Karin
Idéen till hinken fick jag hos Marina, titta in här på hennes fina blogg!

2 kommentarer:

  1. Så fina ord till mig - tackar och bugar! =)

    Så imponerad jag blir av din trädgårdskonst/gröna fingrar... Att så kräver tålamod. Jag brukar tycka att det är jättekul när det första gröna sticker upp men sen brukar intresset tyvärr svalna... Har dock inhandlat de två första pelargonerna för säsongen. Glädje! =)

    Ha det gott! Emelie

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder.:-)
    Kram Stina

    SvaraRadera