måndag 9 april 2012

Påskhelgen är snart slut...


Årets påskpyssel blev marsipankycklingar i varierande storlek och form, inte helt lätt men vi hade kul när vi höll på och det är ju huvudsaken. Några av dem (en vanlig förpackning marispan räckte till måååånga kycklingar) fick agera prydnad på påskaftonens kladdkaka.


Matsalen före och efter kalaset, före fick fröplantorna flytta till ett annat fönster en trappa upp (step-up träning kallas det visst) och efter kalaset skolade jag om flera tomater så nu är det fullt både i fönstret däruppe och i matsalen igen... så det kan bli!

Nu stundar födelsedagskalas och ikväll ska det planeras ett musik-quiz till fritidsgården på fredag. Imorgon börjar jobbet igen och årets påsk är över. Njuter dock av tulpanerna i gult och rött och läser om köksträdgårdar. Läser just nu Kål och krasse och den lättskötta trädgården och drömmer om en vacker potager vid växthuset. Drömma kan man alltid!

Men det är mycket som ska till, jord och grus ska beställas och skovlas på plats, staket och tre pallkragar till ska byggas, en planteringsbänk ska skapas och syrenplantor ska skaffas/flyttas och grävas till en vacker häck.... drömmer även om betonggjutning, sådd, skörd och latmansstunder... undrar vilket av allt detta jag hinner och orkar med? Kanske skulle jag ta en skottkärra med sten idag iallafall så har jag gjort något!?

Må så gott!

/Karin

1 kommentar:

  1. Du hinner säkert med en hel del av allt, du har så mycket energi och roliga idee'r:). Kram Jennie

    SvaraRadera