tisdag 13 juli 2010

Välkommen hem Måns!

Här är vår nye familjemedlem, Måns "Black boy" som vi hämtade hem igår. Han fick många nya intryck och nu på morgonen satt han under en stol och tyckte det var jobbigt innan vi vaknade och visade hur mycket vi gillar honom. Men oj, en sådan gosig och kelig kattunge. Så nu ägnar vi oss inte åt växthusbygge utan åt katten!
Må så gott
/Karin

4 kommentarer:

  1. Nämen....åhhhh, så söt familjemedlem ni fått!
    Jag kan tro att det blir svårt att slita sig .....men växthuset som du verklihen fått till jättefint vill nog ha din omvårdnad också! :o)
    Tack för besöket...och reklamen du ger mig! :o)
    Mys på bland allt ditt fina!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. Grattis till er nya familjemedlem! Vilken liten sötnos! Förstår att det blir svårt att slita sig... Ser fram emot flera bilder vartefter han växer.

    VARMA sommarhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  3. Härlig bild i headern!
    Ja, inte är det lätt att vara en tvärhand hög och ny i familjen, då blir man helt utmattad. Men söt som sjutton var han!

    SvaraRadera
  4. Hej Thea,
    Vilken liten goding....dom du säkert sett så har vi också hämtat hem en liten goding, men han är inte så liten längre 13 veckor och ahr dubblat sin storlek på 4 veckor.

    Då frågade om mina hostor eller funkia som det ju också heter, jo jag har massor i krukor som jag under vintern ställer in i växthuset, inga problem.

    Ha det gott
    Anna

    SvaraRadera