Vilket bra recept. Passar mig perfekt precis nu när jag i dagarna har gått och tänkt på att göra lite rabarbersaft men inte kommit igång. Tack för inspirationen!!
Det låter svalkande och gott! Utan att kokas alltså? Ungefär som när jag gör flädersaft. Det får vi nog pröva. Men man får inte dricka för mycket rabarbersaft om man har anlag för njursten...
Härliga sommardagar nu! Vilken snygg duk du har på bordet under rabarberbyttan!
Har sett att en del som har problem med kommentarerna rekommenderas att kolla att rutan "fortsätt vara inloggad" INTE är förbockad när man loggar in på Google. Pröva om det fungerar... Själv har jag inte haft problem att skriva kommentarer (än i alla fall, är bäst att tillägga...).
De flesta foton vi visar har vi tagit själva, annars hänvisar vi till källan. Du får gärna använda våra bilder men ange källan och tala om för oss var du visar dem... vi är nyfikna på din sida också! ;-)
Vilket bra recept. Passar mig perfekt precis nu när jag i dagarna har gått och tänkt på att göra lite rabarbersaft men inte kommit igång. Tack för inspirationen!!
SvaraRaderaKram
Det låter svalkande och gott! Utan att kokas alltså? Ungefär som när jag gör flädersaft. Det får vi nog pröva. Men man får inte dricka för mycket rabarbersaft om man har anlag för njursten...
SvaraRaderaFörsommarhälsningar
Elisabet
Härliga sommardagar nu! Vilken snygg duk du har på bordet under rabarberbyttan!
SvaraRaderaHar sett att en del som har problem med kommentarerna rekommenderas att kolla att rutan "fortsätt vara inloggad" INTE är förbockad när man loggar in på Google. Pröva om det fungerar... Själv har jag inte haft problem att skriva kommentarer (än i alla fall, är bäst att tillägga...).
Sommarhälsningar
Elisabet